Cautare

2166 de rezultate pentru "sorin groza" (2.91 secunde)
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea. ... Mai mult, Iustian a precizat ca trei dintre demisionari Sorin Sandru, Mircea Paraschiv si Tiberiu Constantinescu ar fi fost, de fapt, demisi din partid.
Europarlamentarul PD Sorin Frunzaverde declara, citat de "Adevarul" in editia de miercuri, ca Partidul Democrat Liberal reprezinta "un melanj penibil" ideologic, precizand ca el se va opune "total" renuntarii la marca PD si introducerii cuvantului "liberal" in titulatura noului partid. "PDL nu inseamna nicio doctrina", declara Sorin Frunzaverde.
Lista va fi completata de Sunai Asan, unul din antreprenorii de succes ai Mangaliei, care va beneficia si de voturile deloc de neglijat ale comunitatii turco-tatare, actualul consilier Sorin Cucoranu (antreprenor in constructii), Sorin Andrei (care activeaza in turism) si Nelu Ungureanu (adjunct al Politiei Comunitare).
Sorin Oprescu s-a aflat marti spre miercuri noaptea la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM), care a anulat cateva mii de semnaturi depuse de acesta pentru sustinerea candidaturii sale ca independent la Primaria Generala a Capitalei, procesul de validare a acestora fiind insa in desfaturare.
Titus Corlatean, secretarul general al PSD, a declarat miercuri pentru Mediafax ca respingerea candidaturii lui Sorin Oprescu la Primaria Generala a Capitalei simplifica lucrurile pentru PSD, in ceea ce privette campania electorala.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu isi depaseste prerogativele facand aprecieri calomnioase la adresa contracandidatilor lui Vasile Blaga.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, miercuri, ca panica "te face sa cobori din Dealul Cotrocenilor si sa calci Constitutia in picioare, live, la televizor". ... "Ce altceva te face sa arunci cu noroi toata ziua in Sorin Oprescu in cele mai josnice moduri?
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
Primarul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat, la bilantul unui an de mandat, ca a instiintat firma Dalli Exim ca ii inceteaza contractul cu municipalitatea pentru parcarile din Bucuresti, la exact 11 luni dupa ce afimase ca a reziliat acest contract.
Sorin Iordache, fost presedinte PSD Craiova Pesedistii craioveni au fost ieri in fierbere. Cateva sute de membri au umplut sala mare a Casei Studentilor, unde au participat la Conferinta Organizatiei Municipale pentru a-si alege un nou sef, dupa ce Sorin Iordache a cazut in dizgratia conducerii judetene si centrale.
Ca Sorin Oprescu ar putea candida la prezidentiale e mai mult decat un zvon, este o certitudine. ... Sorin Oprescu ia in calcul o posibila candidatura la Presedintia Romaniei. ... Sorin Oprescu spune ca pentru a candida "ii mai trebuie multe lucruri".
Sorin Oprescu este un candidat care ar putea schimba jocurile partidelor si candidatilor la prezidentiale, cred sociologii, acestia spunand si ca, pentru a avea sanse reale la Cotroceni, primarul Capitalei trebuie sa rezolve marea problema a lipsei masinariei de partid.
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. ... Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu sesizeaza INTERPOL Belgia, sugerandu-i sa-si completeze informatiile, urmarind dezvaluirile de presa facute de ziaristi romani.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a apreciat, duminica, la Piatra Neamt, ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze daca dezvaluirile ziaristului Sorin Rosca Stanescu despre afacerile familiei Basescu se vor confirma. ... I-as cere presedintelui Romaniei sa spuna ca nimic din ceea ce spune Sorin Rosca Stanescu nu este adevarat.
Iliescu spune ca PSD este si la putere, si in opozitie, ca Traian Basescu este o catastrofa, si ca Sorin Oprescu nu reprezinta o amenintare pentru Mircea Geoana, pentru ca va atrage in special electoratul nehotarat. ... - Intre candidatul Sorin Oprescu si candidatul Mircea Geoana pe cine ati vota?
ba ca Sorin Oprescu nu mai candideaza, ba ca-si anunta candidatura in chiar ziua grevei generale. Conform ultimei stiri pe aceasta tema, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit sambata la Brasov cu prietenii sai din judet pentru a discuta despre intentia sa de a candida la presedintie.
In lupta pentru Cotroceni, independentul Sorin Oprescu va lua voturi atat de la candidatul PSD, Mircea Geoana, cat si de la presedintele in functie, Traian Basescu, prognozeaza istoricul si analistul politic Zoe Petre.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a criticat lansarea primarului Capitalei Sorin Oprescu in cursa electorala pentru presedintia Romaniei. ... Ion Iliescu considera inadmisibil faptul ca Sorin Oprescu, in discursul de lansare, nu a facut nici o referire la mandatul dezastruos al lui Traian Basescu.
Acuzatia vine de la Sorin Oprescu, proaspat intrat in cursa pentru Cotroceni. ... Varful acestui sistem nenorocit din ultimii ani de zile, vina o poarta in principal Traian Basescu", a declarat Sorin Oprescu, in cadrul unei conferinte de presa.
google-analytics.com